Ανατροπή με Βιτάλ, πλησιάζει στον Παναθηναϊκό

Ανατροπή με Βιτάλ, πλησιάζει στον Παναθηναϊκό

Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ματέους Βιτάλ, με τους πράσινους να φέρονται κοντά σε συμφωνία με την Κορίνθιανς.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το θέμα του Ματέτους Βιτάλ έχει κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση. Με τους πράσινους να επανέρχονται και να είναι πλέον κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού βάσει των όσων αναφέρονται τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία.

Οι συμπατριώτες του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Κορίνθιανς αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξαρχής είχε κάνει… κλικ στους διοικούντες την ομάδα. Σε μια υπόθεση που αρχικά δεν είχε προχωρήσει λόγω των αμφιβολιών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πλέον φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Σέρβος προπονητής έχει αλλάξει άποψη για τον παίκτη και απομένει η δική του οριστική συγκατάθεση προκειμένου να ενεργοποιήσουν οι πράσινοι τη συμφωνία με την Κορίνθιανς και να ανέβει ο παίκτης στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η περίπτωση του Βιτάλ, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και από την πλευρά του Παναθηναϊκού, είναι ανεξάρτητη απ’ αυτή του Λούντκβιστ, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός προχωράει ώστε να τον αποκτήσει το συντομότερο δυνατό. Ο Βιτάλ είναι πιο επιθετικογενής χαφ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.

Επιπλέον, ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει και τον Βιτάλ και τον Λούντκβιστ θα επιχειρήσει να πάρει και παίκτη για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπως ήταν στον αρχικό σχεδιασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ