«Από το Ισραήλ στον Παναθηναϊκό ο Γιαννιώτης»

«Από το Ισραήλ στον Παναθηναϊκό ο Γιαννιώτης»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ένα σενάριο τον στέλνει στον «αιώνιο αντίπαλο».

Την ελευθερία του ίσως να αποκτήσει ο Αντρέας Γιαννιώτης, πριν τελειώσει ο Αύγουστος. Ο 29χρονος τερματοφύλακας κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sports.walla.co.il», διαπραγματεύεται τη λύση του συμβολαίου του ένα χρόνο πριν τη λήξη του.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Γιαννιώτης έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Ντάνιελ Τένενμπαουμ και απέτυχε να την επανακτήσει ακόμα και τώρα, που ο ανταγωνιστής του έχει τραυματιστεί. Για αυτό και ζήτησε την αποδέσμευση του, με τους Ισραηλινούς να μην εκφράζουν αντιρρήσεις.

Το ισραηλίτικο ρεπορτάζ τονίζει πως μία επιλογή για τον Γιαννιώτη θα μπορούσε να είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φέρονται να μην νοιάζονται για το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Γιαννιώτη και τον θεωρούν μία αξιόπιστη επιλογή, που θα συνθέσει ένα ικανό δίδυμο στην εστία μαζί με τον Σωκράτη Διούδη.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν προκύπτει ότι αυτή τη στιγμή εξελίσσονται επαφές με τερματοφύλακα. Πράγματι, ο Γιοβάνοβιτς έχει εξετάσει διάφορους γκολκίπερ, αλλά δεν υπέδειξε κάποιον στη διοίκηση για να προχωρήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ