Bild – «Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πογιάνπαλο»

Bild – «Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πογιάνπαλο»

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρό της τον Φινλανδό επιθετικό, Γιόελ Πογιάνπαλο της Λεβερκούζεν.

Μεταγραφική έκπληξη θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ αν ισχύουν τα όσα μεταφέρει η «Bild». Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο «δικέφαλος» έχει στο στόχαστρό του τον Γιόελ Πογιάνπαλο, τον Φινλανδό σέντερ φορ που αγωνίζεται στη Bundesliga και έχει μια σπουδαία καριέρα στη Bundesliga.

Η Bild αναφέρει πως η Λεβερκούζεμ δεν έχει στα πλάνα της τον 26χρονο διεθνή επιθετικό, που είχε παρουσία και στο πρόσφατο EURO και πως ο παίκτης εξετάζει τις επιλογές του. Με έντονο ενδιαφέρον να υπάρχει και από τη Γερμανία, όπου έχει χτίσει καλό όνομα ο Πογιάνπαλο.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς οι Στουτγκάρδη, Κολωνία και Βέρντερ Βρέμης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το… θηρίο της Λεβερκούζεν (έχει ύψος 1.86 μ.), με τον παίκτη πάντως να απορρίπτει τη Βέρντερ, μιας και αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκτησής του, με βάση όσα αναφέρει η Bild και είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Λουτσέσκου για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Πογιάνπαλο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελσίνκι και έχει αγωνιστεί σε Άλεν, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Ουνιόν Βερολίνου και Λεβερκούζεν. Επίσης, είναι 45 φορές διεθνής με τη Φινλανδία, μετρώντας 10 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ