Αρης – Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκάμα, θεραπεία ο Δεληζήσης

Αρης – Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκάμα, θεραπεία ο Δεληζήσης

Ο Γκάμα μετράει αντίστροφα για να ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ ο Δεληζήσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, με τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να γυμνάζονται στο Δασυγένειο υπό τις οδηγίες του Ακη Μάντζιου.

Ο προπονητής του Αρη είδε τον Χουλιάν Κουέστα να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό και μετράει πλέον αντίστροφα για να ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Αντίθετα, ο Δεληζήσης, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, το μενού  περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Ο Μπρούνο Γκάμα, που ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό, συμμετείχε σε μεγάλο μέρος προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Επίσης σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε και ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας (αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ