Η ρεβάνς της Μάλμε στη Βουλγαρία, ο Μπρόρσον και ο Άρης

Η ρεβάνς της Μάλμε στη Βουλγαρία, ο Μπρόρσον και ο Άρης

Η Μάλμε «κουνάει» σεντόνι στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς και μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φρατζ Μπρόρσον για τον Άρη.

Ο Φρατζ Μπρόρσον είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στον Άρη για το κέντρο της άμυνας ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο 26χρονος αμυντικός παίζει σήμερα (22:00) με τη Μάλμε κόντρα στη Λουντογκόρετς και εφόσον η ομάδα του υπερασπιστεί τη νίκη της με 2-0 στη Σουηδία, θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα ο Μπρόρσον αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός για την ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς. Μετά από αυτό το παιχνίδι αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση για τον Άρη.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Δεκέμβριο και η Μάλμε φημολογείται πως θα αξιώσει ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Οι «κίτρινοι» δύσκολα θα μπουν σε συζητήσεις με αυτό το ποσό, για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν από αύριο, με τον χρόνο φυσικά να πιέζει πλέον αφού μένει μία εβδομάδα για το τέλος των μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ