Αυτή είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ για τον Σίντκλεϊ

Αυτή είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ για τον Σίντκλεϊ

Το deal του Δικεφάλου με την Ντιναμό Κιέβου για την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Στο πρόσωπο του Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα βρήκε ο ΠΑΟΚ τον ποδοσφαιριστή που έψαχνε για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον 28χρονο Βραζιλιάνο να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ουκρανία, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αποκτήσει τον Λατινοαμερικάνο αμυντικό ως δανεικό από την Ντιναμό Κιέβου για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων θα υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ. Οσον αφορά στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 28χρονος αριστερός μπακ με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την Ουκρανία, θα είναι κοντά στις 700.000 ευρώ.

Η μεταγραφή του Σίντκλεϊ, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τον Βραζιλιάνο να μπαίνει στο αεροπλάνο τις επόμενες ημέρες για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα της συμπρωτεύουσας. Ο Λατινοαμερικάνος πέρσι πραγματοποίησε 8 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια, καταγράφοντας μόλις 28 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά στην καριέρα του έχει 185 συμμετοχές, έχοντας 13 γκολ και 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ