«Η Τρουά επιμένει για τον Σισέ, αλλά…»

«Η Τρουά επιμένει για τον Σισέ, αλλά…»

Το όνομα του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ του Ολυμπιακού παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Τρουά – Τι αναφέρουν στη Γαλλία.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Παπέ Αμπού Σισέ και την Τρουά, με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία να αναφέρονται για μια ακόμα φορά στο ενδιαφέρον της ομάδας από την Ligue 1 για τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία, το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Τρουά, όμως, η υπόθεσή του έχει δυσκολέψει αρκετά, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η Τρουά φέρεται να προσφέρει περί τα 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σενεγαλέζου αμυντικού, με τον Ολυμπιακό όμως, όπως αναφέρουν στη Γαλλία, να ζητάει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον υψηλόσωμο σέντερ μπακ.

Οι Γάλλοι επισημαίνουν ότι δύσκολα η Τρουά θα ανεβάσει την πρότασή της, γι’ αυτό θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Παπέ Σισέ ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Αξιζει να σημειώσουμε βέβαια ότι τα δεδομένα στην περίπτωση του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με την αρχή του καλοκαιριού, καθώς ο Αφρικανός αμυντικός ήταν εξαιρετικά στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού και δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, παρότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη με 3-0.

Ο Σισέ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ σε 294 λεπτά, ενώ συνολικά με τον Ολυμπιακό έχει 97 συμμετοχές, με 11 γκολ σε 7.874 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ