Στην Τραμπζονσπόρ παίκτης που ήθελε ο Άρης

Στην Τραμπζονσπόρ παίκτης που ήθελε ο Άρης

Ο Στέφανο Ντένσβιλ, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για τον Άρη για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ, στην οποία θα αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπολόνια.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Άρης θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Στέφανο Ντένσβιλ από τη Μπολόνια, κάτι το οποίο βέβαια δε θα γίνει την φετινή μεταγραφική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός εν τέλει βρέθηκε στην Τράμπζονσπορ στην οποία θα αγωνίζεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν κάτι το οποίο σημαίνει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ψαχτεί αλλού για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Ο 28χρονος Ολλανδός δεν υπολογίζεται από τον ιταλικό σύλλογο και έμοιαζε σχεδόν σίγουρο ότι θα αλλάξει ομάδα. Τελικά, ο απόφοιτος της Ακαδημίας του Άγιαξ θα αγωνίζεται φέτος υπό μορφή δανεισμού στην Τραμπζονσπόρ, με τους Τούρκους να έρχονται σε σχετική συμφωνία με τη Μπολόνια την Τρίτη (24/08).

Ο έμπειρος παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο της γειτονική χώρας και μάλιστα τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει για την Τουρκία για να πάρει και επίσημη μορφή η συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ