Θλάση δευτέρου βαθμού ο Αλμπάνης

Θλάση δευτέρου βαθμού ο Αλμπάνης

Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός που αποκόμισε από το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης ο Χρήστος Αλμπάνης, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν θλάση δευτέρου βαθμού

Άσχημα νέα επιφύλασσε ο έλεγχος για τον τραυματισμό του Χρήστου Αλμπάνη, ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό.

Ο Έλληνας εξτρέμ που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους.

Ο Αλμπάνης ήδη ξεκίνησε θεραπεία και πλέον αναμένεται να μείνει εκτός 3-4 εβδομάδες. Βεβαίως, ανάλογα με το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του θα μπορέσει να προσδιοριστεί και ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Στα ευχάριστα νέα της σημερινής προπόνησης, ήταν η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι Εχσάν Χατζισαφί, Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης (25/8) στις 19:00.

Τέλος, στα Σπάτα βρέθηκε ο Έλντερ Λόπες προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, καθώς ετοιμάζεται να ταξιδέψει προς Ισραήλ μεριά για χάρη της Χάποελ Μπερ Σεβά, λέγοντας «αντίο» στην ΑΕΚ έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ