ΠΑΟΚ – Συμφωνία με Μιτρίτα ο οποίος έρχεται Θεσσαλονίκη (vid)

ΠΑΟΚ – Συμφωνία με Μιτρίτα ο οποίος έρχεται Θεσσαλονίκη (vid)

Οριστική συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αλεξάντρου Μιτρίτα με τον Ρουμάνο εξτρέμ να αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη

Εβδομάδα αφίξεων και τελευταίων μεταγραφικών κινήσεων για τον ΠΑΟΚ, καθώς ύστερα από την άφιξη του Τσούπα Άκπομ, άλλος ένας παίκτης αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του με τον δικέφαλο του βορρά.

Το όνομά του ακούει στον Αλεξάντρου Μιτρίτα, με τον Ρουμάνο εξτρέμ να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Εδώ και περίπου δύο ημέρες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε φτάσει σε συμφωνία με την New York City FC για την απόκτηση του Μιτρίτα υπό καθεστώς δανεισμού, ωστόσο, έπρεπε να ξεπεραστούν οι ανοιχτές εκκρεμότητες της ομάδας του με την Αλ Αχλί που είχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματά του.

Κάπως έτσι φαίνεται πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά για τους Θεσσαλονικείς που ενισχύονται στα αριστερά της επίθεσης με τον Αλεξάντρου Μιτρίτα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η άφιξη του Ρουμάνου εξτρέμ αναμένεται την Πέμπτη, 26/08, προκειμένου να δρομολογήσουν τα διαδικαστικά και κατόπιν να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ