Θέμα ωρών η απόκτηση μεσοεπιθετικού για την ΑΕΚ

Θέμα ωρών η απόκτηση μεσοεπιθετικού για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπορεί να τα έχει βρει με τον Φαλκέ αλλά άλλη περίπτωση έχει ως πρώτο στόχο για τη μεσοεπιθετική της γραμμή και αν όλα πάνε καλά, η μεταγραφή θα κλείσει άμεσα.

Το όνομα του Ιάγκο Φαλκέ «παίζει» δυνατά τις τελευταίες μέρες για την ΑΕΚ που αναζητά ενίσχυση στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Οι Ιταλοί μάλιστα έκαναν λόγο την Τετάρτη (25/8) για πρόταση της Ένωσης στην Τορίνο, η οποία έγινε αποδεκτή ενώ σε δημοσίευμά της σήμερα η (26/8) η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει για κλειστό διετές συμβόλαιο με τον Ισπανό άσο.

Όπως φαίνεται όμως, άλλη είναι η περίπτωση που έχουν ως πρώτο στόχο στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών να επέλθει οριστική συμφωνία. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα του και έχει παίξει και στα πρώτα ματς της σεζόν.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και αν όλα πάνε καλά, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Εξάλλου πιέζει και ο χρόνος πλέον αφού διανύουμε τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ