Οι 6 «φευγάτοι» του Ολυμπιακού και οι ομάδες που τους θέλουν…

Οι 6 «φευγάτοι» του Ολυμπιακού και οι ομάδες που τους θέλουν…

To10.gr καταγράφει τις ομάδες που έχουν κινηθεί για τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Ντρέγκερ, Σολδάνο, Μασούρα.

Οι αφίξεις νέων ποδοσφαιριστών είναι δεδομένες. Αλλά εξίσου δεδομένες είναι και οι αποχωρήσεις για τον Ολυμπιακό. Με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και κάποιους που… δεν χωρούν στο ρόστερ, να είναι κοντά στην αποχώρησή τους από τους Ερυθρόλευκους. Με την αρχή να γίνεται με τον Φιορίν Ντουρμισάι, που συνεχίζει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Το πιο «βαρύ» όνομα από τους «φευγάτους» δεν είναι άλλος από τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά και οι πιθανότεροι προορισμοί για το μέλλον του είναι δύο: Η Τορίνο, η οποία είχε ήδη συζήτηση με τον Μέντες για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και η Σπόρτινγκ με την Μπενφίκα. Με τις δύο ομάδες της Λισσαβόνας να είναι και οι πρώτες στα «θέλω» του Σεμέδο, καθώς θέλει να επαναπατριστεί. Χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση. Η οποία, πάντως, αργά ή γρήγορα θα έρθει.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως στα γραφεία του Ολυμπιακού έφτασε πρόταση από το Νησί για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα της Λευκωσίας να ζητάει τον Σέρβο εξτρέμ για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, για τον παίκτη υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, χωρίς ακόμη να έχουν κινηθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτης θα δοθεί σε κάποια ομάδα, για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθεί.

Επίσημη είναι η κρούση και του Ερυθρού Αστέρα για τον Νίκολα Τσούμιτς. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά και η προοπτική της ομάδας του Βελιγραδίου τον ιντριγκάρει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, πληροφορίες αναφέρουν πως για την απόκτησή του ενδιαφέρον έδειξε ο Ατρόμητος, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής φέρεται να εξετάζει άλλες προσφορές, από τη Γερμανία, αλλά και την Τουρκία. Με την Γκιόζτεπε να είναι μία από τις ομάδες που έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του.

Ενδιαφέρον έντονο υπάρχει και για τον Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός που συνεχίζει να προπονείται στο Ρέντη, αποτελεί στόχο της μεξικανικής Χουάρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα της κεντρικής Αμερικής, ενώ για την απόκτησή του επανήλθε και η Λας Πάλμας, η οποία τον θέλει, είτε δανεικό με οψιόν αγοράς είτε ως ελεύθερο.

Τέλος, στον Ολυμπιακό ψάχνουν να βρουν λύση και με την περίπτωση του Γιάννη Μασούρα. Ο Ελληνας δεξιός μπακ πέρασε την περσινή σεζόν στην Πολωνία, με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάρμπζε, επέστρεψε και τώρα αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Καθώς ο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ