Θέλει Τσούμπερ η ΑΕΚ

Θέλει Τσούμπερ η ΑΕΚ

Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του 30χρονου εξτρέμ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Στέφεν Τσούμπερ, μπήκε η ΑΕΚ

Ο Ιάγο Φαλκέ της Τορίνο δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει η ΑΕΚ για τη μεσοεπιθετική της γραμμή. Στην «Ένωση» είχαν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πολύ ψηλά στη λίστα τους και δούλευαν την υπόθεσή του παράλληλα με αυτή του Ισπανού και αυτός φαίνεται πως είναι ο Στέφεν Τσούμπερ.

Ο 30χρονος διεθνής Ελβετός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι πρώτος στόχος της ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να τον φέρει στη χώρα μας.

Γιατί υπέρβαση; Διότι ο Ζούμπερ είναι ποδοσφαιριστής που έχει παραστάσεις από τη Bundesliga, είναι 40 φορές διεθνής με την Εθνική Ελβετίας έχοντας οχτώ γκολ, ενώ ήταν βασικός παίκτης στο πρόσφατο EURO στο οποίο μέτρησε τέσσερις ασίστ.

Ο Ζούμπερ έχει συμβόλαιο έως το 2023 με την Άιντραχτ, αλλά πρόσφατα ο ατζέντης του παίκτη, Μίλος Μαλένοβιτς, είχε πει πως ψάχνει πρόταση για να αποχωρήσει. Πέρσι η Άιντραχτ πλήρωσε τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Χόφενχαϊμ, ενώ με την ομάδα της Φρανκφούρτης μέτρησε 22 συμμετοχές και τρεις ασίστ την περσινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ