«Η Πατσούκα το μόνο εμπόδιο για τον Παλάσιος»

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 29χρονο εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις.

Στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Σεμπαστιάν Παλάσιος αναφέρθηκε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαστόν Εντούλ, ο οποίος αποκάλυψε την είδηση πριν από τρεις ημέρες.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού Tyc Sports έγραψε στο Twitter ότι ο Παναθηναϊκός αύξησε την προσφορά του για τον Αργεντινό εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε, αλλά ακόμα δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Όμως, στη διαπραγμάτευση εμπλέκεται και η Πατσούκα, η οποία διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του 29χρονου επιθετικού, όπως σας είχε αναφέρει εξαρχής το «10».

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ξεδιαλύνει το ζήτημα με τον Παλάσιος, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Εντούλ:

«Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Το εμπόδιο είναι η Πατσούκα, η οποία έχει τα μισά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και χωρίς τη συναίνεση της η Ιντεπεντιέντε δεν μπορεί να πουλήσει».

Το tweet του Αργεντινού δημοσιογράφου:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από