Παλάσιος σε Ιντεπεντιέντε: «Αφήστε με να πάω στον Παναθηναϊκό»

Παλάσιος σε Ιντεπεντιέντε: «Αφήστε με να πάω στον Παναθηναϊκό»

Οι «πράσινοι» έχουν έναν σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια τους να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 29χρονου εξτρέμ. To10.gr εξηγεί γιατί ο Αργεντινός θέλει να έρθει στην Ευρώπη και πως «χάλασε» η σχέση του με την Ιντεπεντιέντε.

Η απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι μία πολύ δύσκολη εξίσωση για τον Παναθηναϊκό, κυρίως εξαιτίας του κόστους. Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, αποκάλυψε ότι η προσφορά του Τριφυλλιού για τον 29χρονο εξτρέμ αγγίζει τις 680.000 ευρώ, αλλά δεν ικανοποιεί την Ιντεπεντιέντε.

Εν μέρει, αυτό είναι λογικό. Τον Ιούλιο του 2019 η αργεντινική ομάδα πλήρωσε 2,1 εκατομμύρια ευρώ στην Πατσούκα και αγόρασε το 50% των δικαιωμάτων του Παλάσιος. Με τους Μεξικανούς να διατηρούν το άλλο μισό της ιδιοκτησίας.

Αυτό σημαίνει πως η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά ένα ποσοστό του Παλάσιος και παρέχει το δέλεαρ της παρουσίας του Αργεντινού επιθετικού στην Ευρώπη, όπου η αξία του μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Αν η Ιντεπεντιέντε εκφράζει αντιρρήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει σύμμαχο στη μεταγραφή τον Παλάσιος. Ο ποδοσφαιριστής αφενός επιθυμεί να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφετέρου θέλει να φύγει από το περιβάλλον που βρίσκεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «10», η Ιντεπεντιέντε οφείλει δεδουλευμένα στον Παλάσιος και αυτό το καθεστώς συνεχίζεται τους τελευταίους μήνες. Τον Ιανουάριο ο Παλάσιος απουσίασε από μερικές προπονήσεις, επειδή τα χρωστούμενα είχαν ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.

Tότε, η Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας επεδίωξε να εκμεταλλευτεί την περίσταση, αλλά η Ιντεπεντιέντε απέρριψε την πρόταση για δανεισμό και συμβιβάστηκε με τον παίκτη, καταβάλλοντας ένα μέρος των οφειλόμενων.

Όμως, ο Παλάσιος δεν νιώθει άνετα στην Αβαγιανέδα και πιέζει για την αποχώρηση του. Έχει ενημερωθεί για την προοπτική του Παναθηναϊκού και ο Αργεντινός εξτρέμ έχει ζητήσει να τον αφήσουν να πάρει μεταγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ