«Πρασινίζει» ο Παλάσιος – Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ιντεπεντιέντε

«Πρασινίζει» ο Παλάσιος – Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ιντεπεντιέντε

Παναθηναϊκός και Ιντεπεντιέντε τα βρήκαν σε όλα για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος και ο Αργεντινός είναι ένα βήμα πριν από την έλευσή του στην Ελλάδα.

Μια ανάσα από μία σπουδαία μεταγραφή, που θα τον ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στη μεσοεπιθετική του γραμμή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έδειξαν εμπράκτως πόσο πολύ θέλουν τον Σεμπαστιάν Παλάσιος και με μια προσφορά που αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ήρθαν σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε για τον Αργεντινό εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή είχε δείξει πόσο πολύ θέλει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Γιοβάνοβιτς για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και πλέον το deal είναι μια ανάσα από την οριστικοποίησή του.

Εκτός από την Ιντεπεντιέντε, πάντως, υπάρχει και το ζήτημα της Πατσούκα, η οποία διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Με τους Μεξικανούς να θέλουν να επωφεληθούν από τη μετακίνηση του Παλάσιος, βλέποντας πως υπάρχει τόσο έντονη κινητικότητα γύρω από το όνομά του.

Ωστόσο το γεγονός πως η Πατσούκα θέλει, δε σημαίνει πως είναι και ικανή να χαλάσει τη συμφωνία, μιας και ο Παναθηναϊκός μιλάει απευθείας με τους Αργεντινούς και συζητά την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Παλάσιος, ο οποίος από τη μεριά του πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, που όπως όλα δείχνουν είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωσή της.

Είναι πιθανό μετά το… μπλέξιμο με τους Μεξικανούς να χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να δώσει και ένα ποσό στην Πατσούκα, κάτι που δεν αναμένεται να αποτελέσει αξεπέραστο εμπόδιο. Διότι οι πράσινοι στη συγκεκριμένη στιγμή θέλουν να τελειώσουν τη μεταγραφή με κάθε κόστος και να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ