«Άνοιγμα» του Εντσάμ στην ΑΕΚ!

«Άνοιγμα» του Εντσάμ στην ΑΕΚ!

Ο Γάλλος μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν έχει βρει αυτό που θέλει και επιχείρησε επαναπροσέγγιση με την ΑΕΚ. Ποια τα δεδομένα...

Ανοικτή φαίνεται πως παραμένει ακόμη η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ για την ΑΕΚ. Πριν από περίπου δύο μήνες η Ένωση τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη, σε μια άκρως συμφέρουσα για εκείνον (προφορική) συμφωνία που προέβλεπε τετραετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στο ένα εκατ. ευρώ συν μπόνους υπογραφής, ωστόσο ο Γάλλος άσος δεν έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ την πρώτη του Ιούλη και το deal ακυρώθηκε.

Πλέον ο Εντσάμ έχει αποχωρήσει από τον σκωτσέζικο σύλλογο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με Λέγκια Βαρσοβίας και Μάριμπορ να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά φαίνεται πως ο ίδιος δεν… ψήνεται. Έτσι και σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Εντσάμ επιχείρησε επαναπροσέγγιση με την ΑΕΚ, με την οποία είναι η αλήθεια πως δεν είχε χάσει επαφή όλο αυτό το διάστημα.

Αν πάντως οι «κιτρινόμαυροι» ανταποκριθούν, το βέβαιο είναι πως η συζήτηση θα ξεκινήσει από άλλη βάση και οι όροι δεν θα έχουν καμία σχέση με την προ δύο μηνών συμφωνία. Πάντως ο χρόνος για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιέζει, αφού για τους ελεύθερους υπάρχει περιθώριο μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη ενώ ο παίκτης δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ