ΟΦΗ – Κοιτάει Λάμπρου για αντι-Σαρδινέρο

ΟΦΗ – Κοιτάει Λάμπρου για αντι-Σαρδινέρο

Ο ΟΦΗ θέλει να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την πώληση του Σαρδινέρο, με τον Λάζαρο Λάμπρου του ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Σαρδινέρο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία με την Περθ Γκλόρι και ήδη τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λάζαρος Λάμπρου, με τους Κρητικούς να είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα η κίνηση θα αφορά κανονική μεταγραφή και όχι ένα καθεστώς δανεισμού.

Ο Λάμπρου δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ αρνήθηκε και την προοπτική να αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, η οποία θα παίζει στην Superleague 2.

Ο ΟΦΗ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει να ολοκληρώσει και μια δεύτερη σημαντική προσθήκη ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Superleague, μετά την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό.

Αν όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζουν οι Κρητικοί, τότε θα μπει στο κάδρο και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ξένου εξτρέμ, χωρίς όμως να έχουν βγει μέχρι στιγμής στην επιφάνεια, υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ