Κονέ και Παπαδημητρίου στην Φρανκφούρτη για λογαριασμό του Τσούμπερ

Κονέ και Παπαδημητρίου στην Φρανκφούρτη για λογαριασμό του Τσούμπερ

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου ταξίδεψαν για Φρανκφούρτη προκειμένου να διευθετήσουν τα ζητήματα στην προσπάθεια απόκτησης του Στίβεν Τσούμπερ από την ΑΕΚ

Στη Φρανκφούρτη ταξίδεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου, προκειμένου να διευθετήσουν από κοντά τα τελευταία ζητήματα της μεταγραφής του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει στις τελικές διαπραγματεύσεις, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανάγκασαν τους Κονέ και Παπαδημητρίου να ταξιδέψουν στην Γερμανία, ώστε να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο των κιτρινόμαυρων, για αυτό οργανώθηκε αυτό το ταξίδι-αστραπή, για να μην χαθεί η ευκαιρία απόκτησης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, που μπορεί να εκτοξεύσει αγωνιστικά την ΑΕΚ.

Ο χρόνος εξάλλου πιέζει, όπως είναι φυσικό κι αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και δεν γίνει η μεταγραφή του Τσούμπερ , θα πρέπει η ΑΕΚ να πάει να πάρει δύο παίκτες ως το τέλος Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ