Γερό μπάσιμο της Πόρτο για Σεμέδο – Προτιμάει Πορτογαλία ο παίκτης

Γερό μπάσιμο της Πόρτο για Σεμέδο – Προτιμάει Πορτογαλία ο παίκτης

Η Πόρτο κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του ο ποδοσφαιριστής.

Το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο είναι μακριά από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μια ειλημμένη απόφαση. Και πλέον η απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του είναι θέμα ημερών. Ου μην και… ωρών. Με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν ότι η ομάδα που έχει κάνει την πιο δυναμική κίνηση για την απόκτησή του είναι η Πόρτο.

Οι «Δράκοι» επιβεβαιώνεται από την Πορτογαλία ότι ήρθαν σε επικοινωνία με την πλευρά του Σεμέδο, ενημερώνοντας για το έντονο ενδιαφέρον. Ένα ενδιαφέρον που λέγεται ότι εκφράστηκε και από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Με τον προπονητή της πορτογαλικής ομάδας να θεωρεί πως ο παίκτης του Ολυμπιακού ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του, αλλά και στο στιλ του κεντρικού αμυντικού που θέλει.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η Πόρτο κινήθηκε ακόμη επίσημα για τον Σεμέδο. Εάν έστειλε την προσφορά της στον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Οι πληροφορίες του to10.gr, πάντως, αναφέρουν πως οι «Δράκοι» έχουν αποφασίσει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βάζοντας στο τραπέζι πρόταση που περιλαμβάνει δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του 27χρονου στόπερ αναφέρουν πως ο ίδιος, αν και έχει στα χέρια του την πιθανότητα της Τορίνο, προτιμάει να γυρίσει στην πατρίδα του και να παίξει ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία. Μάλιστα, δεν είναι μυστικό ότι πέραν της Πόρτο, στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκεται και η Μπενφίκα, αλλά και οι Σπόρτινγκ, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν δείξει το ενδιαφέρον που περίμενε η πλευρά του Σεμέδο. Και ο ίδιος έχει «ψηθεί» να αγωνιστεί στο «Ντραγκάο».

Από την Πορτογαλία ανέφεραν πως ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να ζητήσει άδεια αυτές τις ημέρες από τον Ολυμπιακό, έως ότου βρεθεί λύση, ενώ έχει ενημερώσει ότι η Πορτογαλία είναι η πρώτη επιλογή του. Και περιμένει τις επίσημες εξελίξεις. Με τους Ερυθρόλευκους από την πλευρά τους να αναμένουν τις προτάσεις που θεωρείται πολύ πιθανό να εμφανιστούν τις τελευταίες 3 ημέρες των μεταγραφών.

Εχει σημασία να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι ο Ολυμπιακός προτιμάει να πουλήσει τον Σεμέδο ή να βρει προσφορά για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ωστόσο, εάν αυτό δεν συμβεί, τότε ο δανεισμός με απλή οψιόν, που όμως δεν θα είναι κάτω από 8-10 εκατομμύρια, θα είναι ο μόνος δρόμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ