«Ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Μάριν»

«Ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Μάριν»

Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει πως η Σάλκε μπορεί να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Μάρκο Μάριν, επισημαίνοντας πως θα χρειαστούν 5 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ένα νέο «σενάριο» μεταγραφικού περιεχομένου είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με χώρα προέλευσης την Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα Bild αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί η Σάλκε για την απόκτηση του Μάρκο Μάριν. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες της Σάλκε ενδέχεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι και αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να βγουν στην αγορά για την απόκτηση παικτών.

«Μια επιλογή που μπορεί να σκεφτεί η Σάλκε είναι ο Μάρκο Μάριν. Ο πρώην διεθνής άσος κερδίζει τα χρήματα του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, με μια τέτοια μεταγραφή να έχει κόστος πέντε εκατ. ευρώ». Όπως προαναφέραμε, στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ενδεχόμενη αποχώηρηση πολλών παικτών από την Σάλκε όπως οι Νάσταζιτς, Κέρερ, Μέγιερ ενώ είναι δεδομένο πως θα φύγει ο Γκορέτσκα καθώς θα συνεχίζει την καριέρα του στην Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ