Αποκάλυψη – Ο Ολυμπιακός πήρε το «θηρίο» Κινκουέ από την Ιντερ

Αποκάλυψη – Ο Ολυμπιακός πήρε το «θηρίο» Κινκουέ από την Ιντερ

Δουλεύοντας με άκρα μυστικότητα ο Ολυμπιακός έκλεισε τον ύψους 1.95μ. κεντρικό αμυντικό Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ της Ιντερ και τον φέρνει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώνει άμεσα μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Για το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν και φέρνουν στην Ελλάδα τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ.

Ο Κινκουέ είναι κεντρικός αμυντικός. Μόλις 19 ετών (14/01/2002) και αγωνίζεται στην Πριμαβέρα (β ομάδα) της Ιντερ. Ο θηριώδης στόπερ αποτελεί δημιούργημα της ακαδημίας της Τρουά και το 2019 αγοράστηκε από την Ιντερ. Μετά από 56 συμμετοχές με την Πριμαβέρα των «Νερατζούρι», οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τρόπο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Φτάνοντας σε συμφωνία, τόσο με τον ίδιο όσο και με την Ιντερ.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν πως η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κινκουέ είναι για 4 χρόνια και ο ποδοσφαιριστής έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, για να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Για την ακρίβεια, το «θηρίο» της Ιντερ θα έρθει στη χώρα μας την Κυριακή, καθώς η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αναζητούσε εδώ και καιρό «άκρη» για να φέρει στην Ελλάδα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Καθώς υπάρχει η άποψη ότι ο Κινκουέ μπορεί να αποτελέσει επένδυση επιπέδου Μάντι Καμαρά, Σισέ, Μπα. Ενώ τα προσόντα του είναι τέτοια που προκαλούν εντύπωση.

Από την Ιταλία προκύπτει πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει δικό του τον Κινκουέ, πληρώνοντας ένα ποσό κοντά στις 350.000 €, ενώ αναφέρεται ότι η Ιντερ διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης. Καθώς δεν δεχόταν να τον αφήσει διαφορετικά να φύγει.

Ο 19χρονος Γάλλος είναι διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και το τελευταίο διάστημα αποτελούσε στόχο πολλών ιταλικών και γαλλικών ομάδων. Μάλιστα, η Πάρμα είχε κάνει επίσημη πρόταση και πίεζε για την απόκτησή του, αλλά ο Ολυμπιακός πρόλαβε και τον έκανε δικό του.

Δείτε τον Κινκουέ σε δράση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ