Ανατροπή – Στον Ολυμπιακό ο Πινακάς!

Ανατροπή – Στον Ολυμπιακό ο Πινακάς!

Οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν στην απόκτηση του νεαρού επιθετικού - Ολες οι λεπτομέρειες.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να κάνουν δικό τους τον Δημήτρη Πινακά από την ΑΕΛ. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον 19χρονο επιθετικό να προορίζεται αρχικά για την Β’ ομάδα του πειραϊκού συλλόγου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κινηθεί για την απόκτησή του νεαρού στράικερ από τα τέλη της περσινής αγωνιστικής σεζόν, αλλά τον περασμένο Ιούλιο η ΑΕΛ είχε ανακοινώσει ότι οι διαπραγματεύσεις… ναυάγησαν λόγω των παράλογων απαιτήσεων του Δημήτρη Πινακά.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν παράτησαν την υπόθεσή του και τελικά είχαμε ανατροπή δεδομένων, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του τον 19χρονο επιθετικό. Οι Πειραιώτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν συμφωνήσει τόσο με την ΑΕΛ όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αναμένεται ο νεαρός άσος να κατηφορίσει στο μεγάλο λιμάνι. Αρχικά, για να ενσωματωθεί στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην πρώτη ομάδα. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι πενταετούς διάρκειας, ενώ η ΑΕΛ θα πάρει 1.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και 15% δικαιώματα από τη μεταπώληση του παίκτη.

Ο Δημήτρης Πινακάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πέρσι πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, μαγνητίζοντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 31 παιχνίδια με τη φανέλα των Βυσσινί και είχε 7 γκολ. Ηταν χωρίς αμφιβολία ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η θεσσαλική ομάδα, που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στη Superleague.

Μάλιστα, σκόραρε εναντίον του Ολυμπιακού στην ήττα της ΑΕΛ με 5-1 στο Φάληρο. Οι Ερυθρόλευκοι επενδύοντας για το μέλλον, φέρνουν στον Πειραιά τον 19χρονο επιθετικό, που θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους καλύτερους, να βελτιωθεί και να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ