ΠΑΟΚ – Πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Λιάγιτς

ΠΑΟΚ – Πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Λιάγιτς

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Άντεμ Λιάγιτς και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας.

Η περίπτωση του Άντεμ Λιάγιτς ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με το Δικέφαλο να τον έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυσή του στην επιθετική του γραμμή.

Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν πως πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, κυρίως λόγω του υψηλού κασέ του Σέρβου, αλλά θα πάνε μέχρι τέλους την υπόθεση και όπου τους βγάλει.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, τα οποία επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λιάγιτς, η Μπεσίκτας θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο μπορεί να ξεπερνά και τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να καταθέσει σύντομα την πρότασή του, η οποία θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ και όπως τονίζουν στην Τουρκία: «Η Μπεσίκτας θα απαλλαγεί από το ήμισυ σχεδόν του συμβολαίου του εάν τελειώσει η δουλειά».

Ο ΠΑΟΚ δείχνει την επιθυμία του να πάρει τον Λιάγιτς, με τις εξελίξεις να τρέχουν άμεσα, καθώς απομένουν λίγες ώρες για το κλείσιμο του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ