Βασιλειάδης: «Μία ομάδα που συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια, να υποβιβάζεται»

Βασιλειάδης: «Μία ομάδα που συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια, να υποβιβάζεται»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την ανάγκη για πιο αυστηρές ποινές, το ενδεχόμενο Grexit και τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Σαββίδη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, ο Γιώργος Βασιλειάδης έδειξε έτοιμος για σκληρές αποφάσεις και λήψη ακόμα πιο σκληρών μέτρων για τους παραβάτες, αναφέροντας πως «δεν έχουν πρόβλημα να μη ξαναρχίσει το πρωτάθλημα».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στον Ant1 ο Γιώργος Βασιλειάδης:

Για τον ερχομό της FIFA στην Ελλάδα: «Ναι η FIFA έδειξε με τον τρόπο ότι “μέχρι εδώ”. Δεν πάει άλλο. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαίρου που βρισκόμαστε κοντά σε Grexit και προέρχεται από λάθη και εσφαλμένες συμπεριφορές από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Εάν δεν σοβαρευτούν έχουμε μπροστά μας το Grexit».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η εικόνα με το όπλο σόκαρε. Και αυτή η εικόνα ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Η κυβέρνηση δεν έχει επιλεκτική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη».

Για τις εξελίξεις και τις ενδεχόμενες αλλαγές στο πρωτάθλημα: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να μην ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό ζητάει και η FIFA. Αλλά πρέπει να γίνουν αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα. Φέτος οι νόμοι έχουν εφαρμοστεί! Ζητάμε να μπουν επιπλέον πειθαρχικές προβλέψεις. Για τις δηλώσεις, για τις βίαιες συμπεριφορές. Σε περίπτωση που μία ομάδα συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια υποβιβάζεται».

Για το αν πιστεύει ότι η συγνώμη του Ιβάν Σαββίδη: «Αυτό θα το κρίνει ο δικαστής και όχι εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ