Βατσλίκ – «Ο Μαρτίνς πήρε τη σωστή απόφαση για μένα στα προκριματικά»

Βατσλίκ – «Ο Μαρτίνς πήρε τη σωστή απόφαση για μένα στα προκριματικά»

Ο Τόμας Βατσλίκ έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Τσεχία δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πάρει τη σωστή απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League

Ο Τόμας Βατσλίκ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα, στο Europa League αλλά και στα προκριματικά του Champions League στα οποία δεν αγωνίστηκε, αλλά υπερασπίστηκε την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην τον χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό, ήταν απλά κρίμα που δεν μπήκαμε στο Champions League. Πιθανότατα θα έχει μια επίδραση στο κλαμπ. Η οικογένειά μου είναι επίσης χαρούμενη στην Ελλάδα, φύγαμε από το ξενοδοχείο μετά από πέντε εβδομάδες και πήγαμε σε σπίτι. Βρήκαμε και σχολείο για το παιδί μου.

Φυσικά και θα ήθελα να είχα παίξει στους αγώνες των προκριματικών του Champions League, σε αγώνες έντασης. Καταλαβαίνω ότι δεν είχα τον κατάλληλο χρόνο για την προετοιμασία, ενώ είχα επιστρέψει από δεκαήμερη άδεια.

Ο προπονητής πιθανότατα πήρε τη σωστή απόφαση, τα παιδιά έκαναν καλές εμφανίσεις. Ήταν κρίμα που αποκλειστήκαμε. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο Champions League και στο Europa League. Είμαστε σε ένα ενδιαφέρον γκρουπ με Άιντραχτ, Φενέρμπαχτσε και Άντβερπ, οπότε τώρα στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ