Συμφώνησε με τον Αντούνες ο Παναιτωλικός

Συμφώνησε με τον Αντούνες ο Παναιτωλικός

Σε συμφωνία με τον 29χρονο Γάλλο Φαμπιέν Αντούνες έχει έρθει ο Παναιτωλικός και αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο Παναιτωλικός όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Φαμπιέν Αντούνες, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στην Ελλάδα.

Αρχικά θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.

Ο Φαμπιέν Αντούνες, εφόσον ολοκληρωθεί και επίσημα η συμφωνία με τον Παναιτωλικό θα κληθεί να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ελίας Περέιρα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο. Βέβαια η φυσική του θέση μπορεί να είναι αμυντικό χαφ, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και ως αριστερός μπακ.

Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Βέστερλο, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 49 εμφανίσεις, ενώ μάλιστα σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε και μια ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Βίρτον, Οστάνδη και Σιντ Τρούιντεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ