Πανιώνιος : Από το καλοκαίρι θα μπει σε αγωνιστική δράση ο Νόβακ

Πανιώνιος : Από το καλοκαίρι θα μπει σε αγωνιστική δράση ο Νόβακ

Ο Πανιώνιος στα τέλη Γενάρη είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Κρίστιαν Νόβακ, με τον Πολωνό μπακ να υποβάλλεται όμως σε σε αρθροσκόπηση λίγες μέρες προτού μείνει ελεύθερος από την Χαρτς. Οι Νεοσμυρνιώτες ήξεραν για την ευαισθησία στο γόνατό του, ωστόσο ήλπιζαν για άμεση αποθεραπεία, κάτι που δεν συνέβη και για να είναι έτοιμος, θα πρέπει να […]

Ο Πανιώνιος στα τέλη Γενάρη είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Κρίστιαν Νόβακ, με τον Πολωνό μπακ να υποβάλλεται όμως σε σε αρθροσκόπηση λίγες μέρες προτού μείνει ελεύθερος από την Χαρτς.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήξεραν για την ευαισθησία στο γόνατό του, ωστόσο ήλπιζαν για άμεση αποθεραπεία, κάτι που δεν συνέβη και για να είναι έτοιμος, θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν θέλουν να ρισκάρουν με βιαστική αποκατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε υποτροπή τον ποδοσφαιριστή, επομένως θα τον αφήσουν να προετοιμαστεί τη θερινή περίοδο. Αναφορικά με τους υπόλοιπους τραυματίες της ομάδας, οι Τασουλής και Βλάχος θα μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ