ΑΕΚ : «Τα πρώτα μπετά, η πρώτη πλάκα στην Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ : «Τα πρώτα μπετά, η πρώτη πλάκα στην Αγιά Σοφιά»

Η ΑΕΚ κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται ολοένα και περισσότερο κοντά στο νέο της «σπίτι». Τα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα στεγαστεί το καινούργιο γήπεδο της Ένωσης συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημοσίευσε εικόνες στα social media, με τα πρώτα μπετά και τις πρώτη πλάκα να πέφτουν απέναντι από τον […]

Η ΑΕΚ κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται ολοένα και περισσότερο κοντά στο νέο της «σπίτι». Τα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα στεγαστεί το καινούργιο γήπεδο της Ένωσης συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημοσίευσε εικόνες στα social media, με τα πρώτα μπετά και τις πρώτη πλάκα να πέφτουν απέναντι από τον χώρο που βρισκόταν η παλιά «Σκεπαστή», όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Θυμίζουμε ότι η θεμελίωση στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζεται στο βόρειο τμήμα του γηπέδου. Σε εκείνο το τμήμα  του χώρου να μπουν τα μπετά που θα στηρίξουν την εξέδρα που θα τοποθετηθεί μετέπειτα.

Οι φίλοι των κιτρινόμαυρων περιμένουν διακαώς το νέο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας και η Ένωση φροντίζει όποτε είναι δυνατό, να τους ενημερώνει σχετικά με τις εργασίες που διεξάγονται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έτσι, ανάρτησε τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω με το μήνυμα: «Τα πρώτα μπετά, η πρώτη πλάκα στην Αγιά Σοφιά».

Δείτε το ποστ της ΠΑΕ ΑΕΚ:

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/974198865284030464

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ