Ο 16χρονος που φεύγει από τον Ατρόμητο για να παίξει στην Ίντερ

Ο 16χρονος που φεύγει από τον Ατρόμητο για να παίξει στην Ίντερ

Τον 16χρονο ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Χρήστο Αλεξίου, έκανε δικό της η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ!

Μεγάλη επιτυχία για τον Ατρόμητο και τον 16χρονο ποδοσφαιριστή του, Χρήστο Αλεξίου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου, ο «πιτσιρικάς» θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ!

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί για τη σεζόν 2021/22 με τη φανέλα των «νερατζούρι» ως δανεικός και εφόσον ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας θα αποκτηθεί το επόμενο καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ για την παραχώρηση του 16χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Αλεξίου με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι «νερατζούρι» διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους μεταγραφής του, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη στο διάστημα της παραμονής του στις Ακαδημίες.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει την Ίντερ για την ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων και για τη συνεργασία, ενώ θέλει να ευχηθεί στον Χρήστο υγεία και κάθε επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ