Παναθηναϊκός – Έρχεται στην Αθήνα ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός – Έρχεται στην Αθήνα ο Μπρινιόλι

Ο Aλμπέρτο Μπρινιόλι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τις μεταγραφές τον Βιτάλ και Παλάσιος ολοκλήρωσε και τη συμφωνία με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο 30χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους και αποχώρησε από την Έμπολι με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα το deal με το τριφύλλι.

Ο νέος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (14:15), προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μπρινιόλι είναι γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1991, ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Μοντικιάρι και στη συνέχεια πήγε στην Λουμετσάνε.

Το 2015 και αφού είχε περάσει από την Τερνάνα έκανε… άλμα με τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, αλλά από εκεί έφυγε δανεικός για πολλές ομάδες (Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια, Μπενεβέντο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ