Πήρε θέση ο Χασάν για Σεμέδο: «Ποτέ δεν θα έκανες κάτι τέτοιο. Μια τόσο αγνή καρδιά»

Πήρε θέση ο Χασάν για Σεμέδο: «Ποτέ δεν θα έκανες κάτι τέτοιο. Μια τόσο αγνή καρδιά»

Ο Αχμέντ Χασάν εξέφρασε τη στήριξή του στον Ρούμπεν Σεμέδο και την πίστη του πως δεν έχει κάνει όσα του καταμαρτύρησαν.

Μόλις λίγα λεπτά μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος ο Ρούμπεν Σεμέδο, χωρίς περιοριστικούς όρους, δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που έσπευσαν να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης και… δικαίωσης.

Πρώτος από όλους ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, ελάχιστα λεπτά μετά την απόφαση της ανακρίτριας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, εξωτερικεύοντας την πεποίθησή του πως ο Σεμέδο δεν έκανε τα όσα του καταμαρτυρήθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Χασάν έκανε λόγο για «αγνή καρδιά», ενώ παράλληλα εξέφρασε τη σιγουριά πως σύντομα θα λάμψει στους αγωνιστικούς χώρους: «Ολοι όσοι σε γνωρίζουν ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έκανες κάτι τέτοιο. Μια τόσο αγνή καρδιά. Και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα λάμψεις ξανά στο ποδόσφαιρο».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αντίστοιχη ανάρτηση, όπου είναι μαζί με τον Σεμέδο, αλλά χωρίς σχόλια αυτή τη φορά, έκανε και ο Τιάγκο Σίλβα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Βιτόρια Γκιμαράες είχε εκφραστεί ανοιχτά υπέρ του 27χρονου στόπερ πριν από λίγες ημέρες και σήμερα επανέλαβε τη στήριξή του στον συμπατριώτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ