Απόλλων Σμύρνης – Έρχεται στην Αθήνα ο Μπρούνο Άλβες

Απόλλων Σμύρνης – Έρχεται στην Αθήνα ο Μπρούνο Άλβες

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μπρούνο Άλβες και ο Πορτογάλος αμυντικός αναμένεται το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα για λογαριασμό της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Μπρούνο Άλβες. Η Ελαφρά Ταξιαρχία όπως όλα δείχνουν θα κάνει ίσως τη σπουδαιότερη κίνηση της τα τελευταία χρόνια φέρνοντας τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ αλλά και διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Μπρούνο Άλβες είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Απόλλωνα και φαίνεται πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα το πρωί του Σαββάτου για να ολοκληρώσει και τυπικά το deal με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 06:10 το πρωί του Σαββάτου, με απευθείας πτήση από το Πόρτο! Από εκεί και πέρα θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα για τον επόμενο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ