Επίσημη η «βόμβα» – Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπρούνο Άλβες

Επίσημη η «βόμβα» – Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπρούνο Άλβες

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού Μπρούνο Άλβες

Παίκτης του Απόλλων Σμύρνης με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα, 04/09, ο Μπρόυνο Άλβες, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ριζούπολης.

Ο έμπειρος Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος επιστρέφει στα μέρη μας μετά το πέρασμα του με την φανέλα της ΑΕΚ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τον Απόλλων Σμύρνης κατά την προσπάθεια του στην Superleague.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠAΕ Aπόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Εντουάρντο Ρεγκούφε Άλβες. Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1981, στην Πορτογαλία, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε τεράστια καριέρα με τη φανέλα της Πόρτο, αλλά και της Εθνικής Πορτογαλίας.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Πορτογαλική Βαρζίμ και τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και από το 2002 την πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2004-2005 αγωνίστηκε στη Super League, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στην ΆΕΚ. Το 2010 υπέγραψε στη Ζενίτ Άγίας Πετρούπολης και τρία χρόνια αργότερα έγινε παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Το 2016 έπαιξε στην Κάλιαρι και το 2017 υπέγραψε στους Ρέιντζερς Γλασκώβης. Από το καλοκαίρι του 2018 αγωνιζόταν στην Πάρμα. Εχει επίσης αγωνιστεί σε Φαρένσε, Βιτόρια Γκιμαράες, Κάλιαρι.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει, μεταξύ άλλων, 47 συμμετοχές στο Champions League (2 γκολ, 2 ασίστ) και 17 συμμετοχές στο Europa League (1 γκολ). Πέρυσι με τη φανέλα της Πάρμα έπαιξε σε 19 αγώνες της Serie A (1 γκολ).Ο Άλβες έχει επιλεγεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλία στα Μουντιάλ του 2010, του 2014 και του 2018, καθώς και στα Euro του 2008, του 2012 και του 2016, στο οποίο η Πορτογαλία κατέκτησε το τρόπαιο.

Καλωσόρισες Μπρούνο!

Ο Μπρούνο Άλβες έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στην παρουσίασή του: «»Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω όλους όσους είναι στο κλαμπ και μου δίνουν τη δυνατότητα να παίξω ένα ακόμα χρόνο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο… Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Απόλλωνα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι στην Ελλάδα και να παίζω στον Απόλλωνα»»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ