Παναθηναϊκός – Λαμία 3-2

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-2

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Καρλίτος στο 90' επικράτησε με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι της Λαμίας στη Λεωφόρο, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή προετοιμασία.

Την πρώτη του νίκη στη φετινή προετοιμασία πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-2 της Λαμίας σε φιλικό στη Λεωφόρο χάρη σε γκολ του Καρλίτος στο 90′.

Οι «πράσινοι» έδειξαν και πάλι προβληματικοί στο αμυντικό κομμάτι, όμως κατάφεραν να κάνουν δύο φορές την ανατροπή και να πετύχουν την πρώτη τους φιλική νίκη μετά από 9 παιχνίδια (3 ήττες, 5 ισοπαλίες) στην πρόβα-τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρα της Superleague κόντρα στον Απόλλωνα Σμύνρης (11/9).

Στα θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, συγκαταλέγεται η παρουσία του Βιτάλ (ο οποίος ξεκίνησε βασικός) και αντικαταστάθηκε στο 60′, ενώ η άλλη μεταγραφή του «Τριφυλλιού», ο Λούντγκβιστ, αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς, είχαν τον έλεγχο και απείλησαν στο 5′ με τον Σαράνοφ να απομακρύνει την εκτέλεση φάουλ του Λούντγκβιστ, με τη Λαμία να απαντάει στις ευκαιρίες στο 23′ με τον Τζανδάρη. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά του στο γήπεδο και πήρε το προβάδισμα στο 31′, με τον Λούντγκβιστ να εκτελεί το κόρνερ και ο Μαουρίσιο με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσα ένα λεπτό αργότερα, με τον Ορτέγκα να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να σημειώνει το 1-1.

Οι «πράσινοι» πατούσαν καλύτερα και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Γιοβάνοβιτς να βλέπει τους παίκτες του να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Ο Σαράνοφ σταμάτησε τους Βιτάλ (51′) και Λούντγκβιστ (53′), ενώ ο Βιτάλ προσπάθησε εκ νέου να βρει δίχτυα στο 59′, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Μετά από εκείνο το σημείο, ο Σέρβος τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Ένας εξ αυτών, ο Χουάνκαρ, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 73′, με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Σαράνοφ και στο 75′ η Λαμία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Βλαχομήτρο από τα αριστερά να νικάει τον Ξενόπουλο για το 1-2.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε και έφτασε στην ισοφάριση λίγο αργότερα. Ο Βιγιαφάνιες βρήκε τον Μπουζούκη, ο οποίος έκανε το σουτ και έκανε το 2-2 για τους «πράσινους» στο 86′, ενώ στην τελευταία φάση του ματς ο Αϊτόρ βρήκε ωραία τον Χουάνκαρ, αυτός έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Καρλίτος έγραψε το 3-2, δίνοντας τη νίκη στο «Τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (61΄Χουάνκαρ) , Πούγγουρας (61΄ Βέλεθ), Σάρλια, Σάντσες (61΄ Κώτσιρας), Πέρεθ (74΄ Αθανασακόπουλος), Μαουρίσιο, Λούντκβιστ (70΄ Μπουζούκης), Αϊτόρ , Βιτάλ (61΄ Βιγιαφάνιες) και Μακέντα (70΄ Καρλίτος).

Λαμία: Σαράνοφ,Σκόνδρας (62΄Μαζουλουξής), Αντέτζο (62΄ Βύντρα), Ορτέγκα (56΄ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Τζανδάρης (83΄ Μαργαρίτης), Νούνες (76΄ Τρουμπούλος), Γκέντζογλου (36΄ Τιρόνε), Καραμάνος, Ελευθεριάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ