10 ταλέντα της Superleague που αξίζει να παρακολουθήσεις (pics, vids)

10 ταλέντα της Superleague που αξίζει να παρακολουθήσεις (pics, vids)

Λίγες ώρες έμειναν για τη σέντρα της Superleague και to10.gr σας παρουσιάζει 10 ταλέντα τα οποία αξίζει να παρακολουθήσει κανείς ενόψει της σεζόν 2021-22

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την πρώτη σέντρα για τη Superleague για τη σεζόν 2021-22 και μετά από αρκετές… παρατάσεις, οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αν υπάρχει κάτι το οποίο αξίζει να παρακολουθήσει κανείς είναι κάποια ταλέντα που φέτος έχουν τα όλα φόντα να «εκτοξευθούν» και να συμβάλλουν καταλυτικά στις ομάδες τους. To10.gr παρουσιάζει 10 πολλά υποσχόμενες περιπτώσεις νεαρών παικτών που ενδέχεται να μας απασχολήσουν.

Κωνσταντίνος Τζολάκης: 19 ετών, τερματοφύλακας, Ολυμπιακός

Είναι η επιτομή της περίπτωσης «στα βαθιά από νωρίς». Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα σε ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, βασικός στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και βασικός στα φετινά προκριματικά του Champions League. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναμένεται να κλείσει μόλις τα 19 του χρόνια τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανδρώθηκε πρόωρα και παρόλο που συμπληρώνει την τριάδα τερματοφυλάκων πίσω από τους Τόμας Βατσλίκ και Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ο ίδιος φαντάζει ως ο επόμενος μεγάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για το μέλλον.


Μίχαλ Καρμπόβνικ: 21 ετών, ακραίος αμυντικός, Ολυμπιακός

Ο νεαρός Πολωνός ήρθε ως δανεικός από τη Μπράιτον προκειμένου να ενισχύσει τα άκρα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο πολυθεσίτη ο οποίος παίζει κατά κύριο λόγο στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά το γεγονός πως είναι δεξιοπόδαρος, του επιτρέπει να αγωνιστεί και δεξία. Είναι ένας παίκτης με μεγάλες προοπτικές οι οποίες τον προορίζουν για το πολύ υψηλό επίπεδο και θα δώσει αρκετές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Αγκιμπού Καμαρά: 20 ετών, μέσος, Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να χτύπησε «φλέβα χρυσού» με την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά παίρνοντάς τον μέσα από τα χέρια της Λιλ. Τι κι αν βρίσκεται μερικούς μήνες στην ομάδα; Έδωσε τρομερά διαπιστευτήρια στα ευρωπαϊκά ματς των ερυθρολεύκων πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνοντας στον Μαρτίνς πως μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πολύ δυνατά όπλα της μεσαίας γραμμής.

Γιάννης Μιχαηλίδης: 21 ετών, κεντρικός αμυντικός, ΠΑΟΚ

Όντας στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από την ηλικία των 16 και όντας πλέον βασικό στέλεχος της άμυνας του Δικεφάλου, ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποτελεί ένα από τα πολλά υποσχόμενα πρότζεκτ των Θεσσαλονικιών δείχνοντας πως έχει πολύ καλά θετικά προσόντα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να συνεχίσει να του δίνει θέση στην αρχική ενδεκάδα, μια θέση που έχει κερδίσει επάξια εδώ και 1μιση χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2020 όταν και έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα.

Μάριο Μιτάι: 18 ετών, αριστερός αμυντικός, ΑΕΚ

Προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΚ στις οποίες ενσωματώθηκε όταν ήταν 14 ετών, ο Μάριο Μιτάι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2020 και έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του ίδιου έτους μόλις στην ηλικία των 17 και μάλιστα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πέρσι, σημείωσε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ φέτος αγωνίστηκε και στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της «Ένωσης» με τη Βέλεζ, δείχνοντας πως η στιγμή που θα πάρει θέση βασικού στην κιτρινόμαυρη άμυνα, είναι πολύ κοντά.

Γιώργος Βαγιαννίδης: 19 ετών, δεξιός αμυντικός, Παναθηναϊκός

Κατάφερε να προσεγγίσει το ενδιαφέρον της Ίντερ και να υπογράψει στην ομάδα του Μιλάνου τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2020. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να δείξει κάτι στην τωρινή πρωταθλήτρια Ιταλίας και φέτος ο Γιώργος Βαγιαννίδης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και ενσωματώθηκε από την ηλικία των 8 ετών. Αναμένεται να αγωνιστεί στη Β’ ομάδα του τριφυλλιού προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό, αλλά η παρουσία του στην πρώτη ομάδα και τη Superleague είναι θέμα χρόνου.

Μοχανάντ Αλί: 21 ετών, επιθετικός, Άρης

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο από το Ιράκ, το οποίο απέκτησε ο Άρης με μορφή δανεισμού από την αραβική Αλ Ντουχαΐλ. Έχει τραβήξει το βλέμμα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Ιράκ έχοντας σημειώσει 33 συμμετοχές και 17 γκολ.

Χρήστος Μανδάς: 19 ετών, τερματοφύλακας, Ατρόμητος

Είναι μόλις 19 ετών αλλά θεωρείται ένας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος πορτιέρο ο οποίος μπήκε στις ακαδημίες του Ατρομήτου στα 12 του και σήμερα αποτελεί βασική μονάδα στην ομάδα του Περιστερίου. Πέρσι σημείωσε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


Μάριος Τζαβίδας: 17 ετών, επιθετικός, Ατρόμητος

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και η μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ατρόμητο είναι μία από τις σημαντικότερες κινήσεις στο εγχώριο στερέωμα. Ο μόλις 17χρονος επιθετικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διαρκείας με τον Ατρόμητο και οι προσδοκίες γύρω από το πρόσωπό του είναι μεγάλες. Πέρσι, μέτρησε 10 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ με την K19 του Παναθηναϊκού.

Άγγελος Λιάσος: 21 ετών, αμυντικός μέσος, Πας Γιάννινα

Στα 14 του ενσωματώθηκε στις ακαδημίες του Πας Γιάννινα, στα 19 του έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και σήμερα όντας 21, αποτελεί βασικό στέλεχος του «Άγιαξ της Ηπείρου» με τον οποίο κατέγραψε πέρσι 23 συμμετοχές στη Superleague και άλλες 5 στο Κύπελλο. ‘Ενας αμυντικός χαφ που φημίζεται για τα πνευμόνια και την σκληράδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ