Παναθηναϊκός : Σανίδα σωτηρίας από την UEFA για αδειοδότηση

Παναθηναϊκός : Σανίδα σωτηρίας από την UEFA για αδειοδότηση

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και αυτή τη στιγμή ελλοχεύει ο κίνδυνος υποβιβασμού λόγω των χρεών και της μη αδειοδότησης για το επόμενο πρωτάθλημα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα LiveSport, η Superleague υποστηρίζει ότι η UEFA δίνει τη δυνατότητα στις Ομοσπονδίες να χορηγήσουν μία περίοδο χάριτος τριών ετών σε ομάδες που αντιμετωπίζουν «ειδικές συνθήκες», […]

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και αυτή τη στιγμή ελλοχεύει ο κίνδυνος υποβιβασμού λόγω των χρεών και της μη αδειοδότησης για το επόμενο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα LiveSport, η Superleague υποστηρίζει ότι η UEFA δίνει τη δυνατότητα στις Ομοσπονδίες να χορηγήσουν μία περίοδο χάριτος τριών ετών σε ομάδες που αντιμετωπίζουν «ειδικές συνθήκες», έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τις εγχώριες διοργανώσεις και να μην διαλυθούν.

Για να γίνει αυτό ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για τις «ειδικές συνθήκες», με μείωση του μπάτζετ και πλάνο τριετίας με απώτερο σκοπό την αποπληρωμή των χρεών. Έπειτα η Λίγκα, αφού πρώτα έχει ενημερωθεί επίσημα από τους πράσινους, τότε θα μπορέσει να στείλει το θέμα στη διοίκηση της ΕΠΟ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Superleague φέρεται να έχει συζητήσει το εν λόγω ζήτημα με τον Βαγγέλη Γραμμένο εδώ και 3-4 μήνες, όταν και τότε ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε δυσμενή κατάσταση.

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του τριφυλλιού, καθώς οι ομάδες μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν έτοιμους τους φακέλους τους και η Λίγκα θα πρέπει να βιαστεί για να ενεργοποιηθεί το «παραθυράκι». Από εκεί και έπειτα στόχος του συνεταιρισμού είναι η διάταξη αυτή να συμπεριληφθεί στον κανονισμό αδειοδότησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ