ΑΕΚ : Αρέσει και στον Χιμένεθ ο Λουντ

ΑΕΚ : Αρέσει και στον Χιμένεθ ο Λουντ

Η ΑΕΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ρόμπιν Λουντ, με τον Φινλανδό μέσος του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον έχει στα υπόψιν. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Λουντ αρέσει και στον προπονητή της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ. Ο 25χρονος χαφ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια […]

Η ΑΕΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ρόμπιν Λουντ, με τον Φινλανδό μέσος του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον έχει στα υπόψιν. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Λουντ αρέσει και στον προπονητή της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ.

Ο 25χρονος χαφ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια ως οκτάρι, ακραίος ή και πίσω από τον επιθετικό. Το κασέ του φέτος είναι 280.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του απολαμβάνουν τη ζωή στην Ελλάδα και δεν θέλουν να φύγουν από τη χώρα μας.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια περίπτωση και το μόνο που μένει είναι αν οι «κιτρινόμαυροι» θα προχωρήσουν το ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ