Καραπαπάς – «Σοβαρευτείτε- γελάνε μαζί σας»

Καραπαπάς – «Σοβαρευτείτε- γελάνε μαζί σας»

Λιτός και… κατανοητός ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού για την φαρσοκωμωδία στα Μέσα του Σαββίδη

Η γνωστή προπαγανδιστική μηχανή; Από χθες βράδυ δουλεύει στο φουλ. Λίγο για να καλύψει τα εγκλήματα του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ που έφεραν μεταξύ άλλων την διάλυση της εθνικής ομάδας, μπας και αλλάξει η ατζέντα. Λίγο για να σηκώσει σκόνη γύρω από τον Άρη και την σκανδαλάρα της αφαίρεσης των 6 βαθμών πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την οποία πήρε θέση ως και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Και κυρίως: Προσπαθώντας για πολλοστή φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις γύρω από τον Ολυμπιακό. Η γνωστή χιλιοτραγουδισμένη ιστορία.

Σε αυτό το επεισόδιο; Η υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ που πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη, και της μεταγραφής του στην Λέγκια Βαρσοβίας. Και ένα ρεπορτάζ που υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής πουλήθηκε στον Πολωνία από τον Ολυμπιακό.

Την απάντηση την έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς. Λιτά και κατανοητά. Προς πάσα κατεύθυνση. «Επειδή συνεχίζεται η παρωδία να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Στις μελλοντικές μετεγγραφές μας και πριν από οποιαδήποτε κίνησή μας, εκτός από τα επίσημα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ, θα τα στέλνουμε για έγκριση στον κ. Σαββίδη, στο σάιτ του κ. Σαββίδη το sdna και στους Παπαθεοδώρου και Βέργη για να παίρνουμε έγκριση!».

«Σοβαρευτείτε επιτέλους! Από την κυβέρνηση στην οποία απευθύνεστε μέχρι τον τελευταίο σας οπαδό γελάνε μαζί σας με τις ανοησίες που γράφετε. Είστε παντελώς άσχετοι με την αγορά του ποδοσφαίρου και σπεκουλάρετε σε μια θάλασσα ανοησίας…» πρόσθεσε.

Δείτε την ανάρτηση του Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ