Στην Κόνιασπορ ο Χασάν – Συμφωνία με τους Τούρκους

Στην Κόνιασπορ ο Χασάν – Συμφωνία με τους Τούρκους

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Κόνιασπορ για τον δανεισμό του Αχμέντ Χασάν. Άμεσα στην Τουρκία για ιατρικά ο Αιγύπτιος φορ.

Παίκτης της Κόνιασπορ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Αχμέντ Χασάν. Μετά το έντονο ενδιαφέρον που προέκυψε τις τελευταίες μέρες από τους Τούρκους για τον Αιγύπτιο επιθετικό, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία μαζί τους και ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον έναν χρόνο στη γειτονική χώρα.

Ολυμπιακός και Κόνιασπορ συμφώνησαν για τον δανεισμό του Αχμέντ Χασάν έως το καλοκαίρι του 2022. Ο παίκτης είχε ενημερωθεί ήδη για την προοπτική της τουρκικής ομάδας και ήταν θετικό στο ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Κάτι που τελικά θα συμβεί μετά τη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Ο Χασάν μάλιστα θα μεταβεί άμεσα στην Τουρκία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού η μεταγραφική περίοδος στην γειτονική χώρα ολοκληρώνεται αύριο, 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Αιγύπτιος ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 ως δανεικός από την Μπράγκα και έναν χρόνο αργότερα οι ερυθρόλευκοι τον αγόρασαν. Έχει συνολικά 95 συμμετοχές με τους πρωταθλητές, σημειώνοντας 38 γκολ, ενώ έχει δώσει και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ