Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού

Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό καθώς ο αριθμός ξεπέρασε πλέον τις 12.000.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να αγοράζει εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν με αμείωτους ρυθμούς.

Πλέον ο αριθμός έχει ξεπεράσει τις 12.000, ένα νούμερο αναμφίβολα πολύ σημαντικό καθώς δείχνει τη στήριξη του κόσμου των «ερυθρόλευκων» στην αγαπημένη του ομάδα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι με εξαίρεση τις θύρες των οργανωμένων και τα VVIP, έχουν απομείνει προς διάθεση μόλις 2.700 εισιτήρια διαρκείας και βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει δεν προβλέπεται να τεθούν, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, περισσότερα σε κυκλοφορία.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού που επιθυμούν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», το Σάββατο (11/9) θα συνεχιστεί η διαδικασία έκδοσης των διαρκείας, με τους γνωστούς τρόπους διάθεσης. Ηλεκτρονικά, αλλά και από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη και ώρες 10:00-18:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ