ΠΑΟΚ – Ανεβάζει στροφές ο Σοάρες, ατομικό Ίνγκασον – Καντουρί

ΠΑΟΚ – Ανεβάζει στροφές ο Σοάρες, ατομικό Ίνγκασον – Καντουρί

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Σουάρες να ανεβάζει στροφές και τους Ίνγκασον - Καντουρί να κάνουν ατομικό.

Οι μέρες περνούν και η αντίστροφη μέτρηση για για την έναρξη πρωταθλήματος πλησιάζει με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την προετοιμασία του.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά την πρώτη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Την Τετάρτη (08.09) η προπόνηση ήταν άκρως ποδοσφαιρική. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο προπονητής με τους συνεργάτες του παρέδωσαν ιδιαίτερα… μαθήματα πάνω στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στις μεταβάσεις από επίθεση σε άμυνα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε μέρος του σημερινού προγράμματος καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Από την άλλη πλευρά, ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό, καθώς δούλεψε μόνος του στο γήπεδο ενώ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία.

Σχετικά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς όπως είναι ήδη γνωστό βρίσκεται εκτός πλάνων για την πρεμιέρα εξαιτίας του κορωνοϊου και θα βρίσκεται στην πατρίδα του τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Την Πέμπτη (09/09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ