Παναθηναϊκός : Οι απλήρωτοι και τα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Παναθηναϊκός : Οι απλήρωτοι και τα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Ένα από τα πολλά περιστατικά που περιγράφει πως ο Παναθηναϊκός έπαψε να είναι οικογένεια.

Το καλοκαίρι του 2015 είχαν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα σημάδια που οδηγούσαν τον Παναθηναϊκό στον κατήφορο. Την περίοδο 2013-14 το «τριφύλλι» ήταν μία οικογένεια. Πήρε το κύπελλο, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο επικρατώντας και 0-3 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την επόμενη σεζόν τα ίδια. Οι «πράσινοι» αν και δεν ξεκίνησαν καλά, έφτασαν να μειώσουν σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό, αλλά έχασαν στα χαρτιά το ματς που είχαν νικήσει με 2-1, λόγω και των όσων έγιναν με τον Περέιρα και άρχισε η κατρακύλα. Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές είχαν ξεκινήσει, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Αλαφούζο να φέρει τον Εσιέν κι άλλους παίκτες. Και λίγο μετά τα capital controls και τον Σάντσεθ με ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ. Οι παλιοί απλήρωτοι πλέον παίκτες, έβλεπαν τους νέους με τα παχυλά συμβόλαια.

Μία μέρα είδαν ξένο νεοφερμένο (είπαμε μετά τα capital controls) ν’ ανοίγει φάκελο στα αποδυτήρια, ο οποίος περιείχε 15.000 ευρώ σε μετρητά. Όλα σε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Ήταν προκαταβολή την οποία πίεσε για να πάρει άμεσα, ώστε να πληρώσει κάποια από τα ενοίκια του σπιτιού που έκλεισε στην παραλιακή. Το οικογενειακό κλίμα είχε χαθεί… Έγιναν πολλά έκτοτε, τα οποία σταδιακά θα σας τα παρουσιάζουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ