Η απάντηση της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ

Η απάντηση της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ

Η απάντηση της ΕΡΤ στις κατηγορίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Επίσημη θέση στις αντιδράσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ρεπορτάζ που είχε βγει στον «αέρα» του κρατικού ραδιοφώνου, πήρε η ΕΡΤ. Θυμίζουμε ότι προ ημερών στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μεταφέρθηκε πληροφορία ότι αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έκριναν ότι δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Μαουρίτσιο, που ήταν εκτεθειμένος, επηρεάζε τη φάση.

Αυό το ρεπορτάζ ενόχλησε τους ανθρώπους του δικεφάλου, που εξέδωσαν ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «…στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου, για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του…οφσάιντ».

Σήμερα (16/3), η ΕΡΤ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία απαντά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σε απάντηση της υπ΄αριθμ. 545/16.03.2018 επιστολής του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΠΑΟΚ σχετικά με σχόλια σε αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, επισημαίνονται τα εξής:

  1. Ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος δεν ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ, ούτε είναι εξωτερικός συνεργάτης της και στη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν προσκεκλημένος για να μιλήσει για θέματα διεθνούς ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ δεν φέρει την ευθύνη για τα λεγόμενα προσκεκλημένων της.
  2. Η ΕΡΑ σπορ σε καμία περίπτωση δεν υιοθέτησε το «ρεπορτάζ» του κ. Σταραμόπουλου και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία σχετική αναφορά σε δελτίο ειδήσεων της ΕΡΑΣΠΟΡ, στο site και το  facebook της ΕΡΤ, ενώ δεν απεστάλη στους συντάκτες με δελτίο Τύπου ή άλλη προωθητική ενέργεια.
  3. Ο σχολιασμός συγκεκριμένης πληροφορίας από δημοσιογράφο της ΕΡΤ θα εξεταστεί και θα ελεγχθεί σύμφωνα με τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Η ΕΡΑΣΠΟΡ τηρεί πάντα τους κανόνες της πολυφωνίας και της αντικειμενικής πληροφόρησης όλων των Ελλήνων φιλάθλων, χωρίς μεροληψία και οπαδικές εξαρτήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ