Μακ : «Μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του Σαββίδη»

Μακ : «Μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του Σαββίδη»

Ο Ρομπερτ Μακ με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα, εξαπέλυσε επίθεση σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με αφορμή τα όσα γίνονται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Ο Σλοβάκος επιθετικό με συνέντευξη του στην ρωσική ιστοσελίδα «sportbox» αρχικά μίλησε για το τι έγινε στο ματς με την ΑΕΚ λέγοντας τα εξής: «Ήταν ένα ματς στο οποίο έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο 90ο λεπτό, είχαμε έναν λόγο να χαρούμε, καθώς πετύχαμε γκολ το οποίο μας έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν σέντρα. Ξαφνικά οι παίκτες της ΑΕΚ, πήγαν στον διαιτητή και άρχισαν να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Φώναζαν πως έχουν video με την φάση, κάτι που δεν ισχύει. Μετά από πέντε λεπτά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ».

Τι έγινε στην συνέχεια;
«Υπήρξαν πολλές διαβουλεύσεις μετά, μέχρι να κατέβει ο κύριος Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρόεδρος ήταν αηδιασμένος με όλη την κατάσταση, όχι μόνο με την ΑΕΚ αλλά και με τον Ολυμπιακό. Τώρα όλοι μιλούν για τον Σαββίδη, ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για τον πιο ειλικρινή άνθρωπο, που προσπαθεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πέντε χρόνια. Αυτή τη σεζόν είμαστε η καλύτερη ομάδα, με τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα, οι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι δεν το… αντέχουν αυτό. Μην μένετε στην κίνηση του Σαββίδη. Είμαι 100% με τον πρόεδρο, είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια;
«Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να περιμένει κανείς βοήθεια. Υπάρχουν πρόεδροι εδώ, δέκα φορές χειρότεροι από τον Σαββίδη. Όλα αυτά οφείλονται στη διαφθορά εκ μέρους του Ολυμπιακού. Κάποιος τα προκάλεσε όλα αυτά για να συμβεί ότι συνέβη. Ο Σαββίδης παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, αλλά μετά από αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ