Άλβες – «Ο Ρονάλντο με έπεισε να συνεχίσω το ποδόσφαιρο» (vid)

Άλβες – «Ο Ρονάλντο με έπεισε να συνεχίσω το ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Μπρούνο Άλβες μίλησε για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλνο, τονίζοντας πως εκείνος τον εμψύχωσε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Παίκτης του Απόλλων Σμύρνης με κάθε επισημότητα είναι εδώ και λίγες μέρες ο Μπρόυνο Άλβες.

Ο έμπειρος Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στην Cosmote TV για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέροντας πως εκείνος ήταν που του έδωσε το κίνητρο να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όταν έσπασα το συμβόλαιό μου με τη Φαμαλικάο με πήρε τηλέφωνο ο Κριστιάνο και προσπάθησε να με εμψυχώσει να συνεχίσω να παίζω και να μην τα παρατήσω. Γιατί είμαστε στενοί φίλοι και ένιωθε ότι μπορούσα να συνεχίσω να παίζω και να παίζω καλά. Μετά από αυτό και αφού έσπασα το συμβόλαιό μου, προσπαθούσε να με βοηθήσει και να μου βρει ομάδα να παίζω στην Πορτογαλία. Τότε μου ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα και προτίμησα να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω για ακόμα ένα χρόνο. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, έχουμε παίξει μαζί και εδώ στην Αθήνα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πολλά τα χρόνια που δίνουμε κίνητρο ο ένας στον άλλον.

Για το κίνητρο που έχει για να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο: «Αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο, αυτό είναι που έκανα σε όλη μου τη ζωή. Δεν βάζω όρια, έτσι αισθάνομαι καλά να παίζω. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση γιατί το κορμί μου με βοηθά να παίζω ακόμα ποδόσφαιρο. Αφού νιώθω καλά, γιατί πρέπει να σταματήσω να παίζω; Δεν βάζω όριο ηλικίας στον εαυτό μου, όπως κάνουν οι άλλοι. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να παίζω ακόμα καλά και να είμαι ανταγωνιστικός, πέρυσι έπαιζα στη Serie A’.

Σημασία έχει τι αισθάνομαι εγώ και τι μπορώ να δώσω στην ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν να βοηθήσω. Σκέφτομαι ακόμα σαν παίκτης. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Μου έλειψαν τα πάντα γιατί με καλοδέχτηκαν όταν πρωτοήρθα. Ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου γιατί ένιωσα τόση αγάπη από τους οπαδούς. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Είναι ωραία να επιστρέφεις στη χώρα που σε στήριξε τόσο πολύ. Πάντα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου όταν επιστρέφω στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό για μένα να παίζω φέτος στον Απόλλωνα. Έδειξε ότι με θέλει πολύ και μου δίνει κίνητρο. Φιλοδοξώ να βοηθήσω την ομάδα να τερματίσει σε μια καλή βαθμολογική θέση φέτος. Μπορώ να προσφέρω την εμπειρία μου από τα τόσα χρόνια καριέρας, τη φιλοδοξία μου και να βοηθήσω με τις εμφανίσεις μου. Αυτό μπορώ να κάνω».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ