Σιμάνσκι – «Μέσω της ΑΕΚ θα βρεθώ ξανά στην Εθνική Πολωνίας».

Σιμάνσκι – «Μέσω της ΑΕΚ θα βρεθώ ξανά στην Εθνική Πολωνίας».

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι μίλησε σε πολωνικό μέσο για το γκολ του κόντρα στην Αγγλία και την ΑΕΚ, η οποία θα είναι το «εισιτήριο» του στην Εθνική Πολωνίας.

Η Πολωνία πήρε «χρυσό» βαθμό κόντρα στην Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε Μέσο της χώρας του, τόσο στο τέρμα που πέτυχε όσο και στην ευκαιρία που του δίνει η ΑΕΚ να βρεθεί ξανά στην Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μπορώ να πω ότι έχω δουλέψει σκληρά σε όλη μου τη ζωή για να φτάσω να πετύχω αυτό το γκολ, από τότε που ήμουν παιδί. Ποτέ δεν τα παράτησα και ξεπέρασα τις αντιξοότητες. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι όχι πολύ καιρό πριν, τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο και για αρκετούς μήνες ήμουν εκτός.

Μπήκα σε μια δύσκολη στιγμή, όταν η Αγγλία μας πίεζε. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, δεν θυμάμαι να έχασα μονομαχία. Επίσης ήταν υπέροχη η υποστήριξη του κόσμου.

Η διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου ήταν σαφώς ευχαριστημένοι από εμένα. Στο τέλος, αυτό που ακούγεται είναι πως ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πέτυχε γκολ εναντίον της Αγγλίας. Έδειξαν την ικανοποίησή τους όταν με καλωσόρισαν μετά την επιστροφή μου από την Πολωνία. «Μεγάλη υπόθεση», «Μην σταματάς!» μου έλεγαν και με ενθάρρυναν να μην χάσω την φόρμα μου.

Πολλά εξαρτώνται από εμένα, γιατί η καλή φόρμα που θα πρέπει να έχω με την ΑΕΚ θα με φέρει πιο κοντά στο να με καλέσει ο προπονητής ξανά στην Εθνική. Θα κάνω πολλά για να είμαι ξανά την ομάδα. Όλα εξαρτώνται από εμένα. Και το γεγονός ότι με κάλεσαν, με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν είμαι τυχαίος παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ