Μείον τρεις και με Εσιέν

Μείον τρεις και με Εσιέν

Ο Γκανέζος εμφανίζεται πλέον ανένδοτος και μοιάζει δύσκολο να συναινέσει αν δεν πάρει τα οφειλόμενα ή έστω μεγάλο μέρος.

Τα νέα από το μέτωπο του Μάικλ Εσιέν δεν είναι ενθαρρυντικά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» παρά την εκδίκαση υποστήριζαν ότι θα βρεθεί λύση με τον Γκανέζο και τους Λέτο, Τοτσέ, τους οποίους εκπροσωπεί η Ασπασία Σουλούκου. Το ίδιο, άλλωστε, άφηνε να εννοηθεί και η δικηγόρος των παικτών.

Ο Εσιέν, όμως, δηλώνει κουρασμένος. Στον παίκτη οφείλονται κάτι περισσότερο από 250.000 ευρώ, ενώ είναι άγνωστο αν διεκδικεί και ένα ποσό για την εφορία. Αν δεν κάνει πίσω ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, η ζημιά θα είναι μεγάλη. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο Εσιέν επιμένει να πάρει όλα τα χρήματα ή έστω το μεγαλύτερο μέρος (για παράδειγμα το 80%) και να κουρέψει τα υπόλοιπα. Αυτό, ωστόσο, που μας μεταφέρθηκε είναι ότι ο βαθμός επικινδυνότητας είναι μεγάλος. Όπως και με τον Βέμερ. Αντίθετα, πιο συνεργάσιμοι, ενώ είναι λιγότερα τα χρήματα που τους οφείλει η ομάδα, δείχνουν οι Λέτο, Τοτσέ.

Μην ξεχνάμε ότι το «τριφύλλι» έχει να λύσει και το θέμα του Γερμανού, ο οποίος με την εφορία θέλει 600.000 ευρώ. Και είναι διαφορετικό να έχεις να λύσεις μία υπόθεση κι άλλο δύο και τρεις. Με τα έως τώρα δεδομένα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός βαδίζει ολοταχώς γι’ αφαίρεση βαθμών και με τον Εσιέν… Την ερχόμενη Τετάρτη, παράλληλα, θυμίζουμε ότι εκδικάζεται και η καταγγελία του Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός στόπερ έχει δώσει πολλές αναβολές, διότι πήρε κι ένα μικρό μέρος των οφειλομένων. Αλλά αυτά που είχαν συμφωνηθεί προφορικά δεν έχουν τηρηθεί, ώστε να αναιρέσει την αίτηση επιβολής ποινών. Κι αν δεν πάρει κι αυτός χρήμα από Δευτέρα, τότε κι εδώ θα υπάρχει εκδίκαση με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

ΥΓ. Επειδή ο κόσμος είναι μπερδεμένος οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής. Στην περίπτωση του Βέμερ μόλις βγει η απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών και την επικυρώσει η Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός έχει έως και πέντε μέρες προθεσμία μετά το πρώτο ματς για να εξοφλήσει τον Γερμανό. Δεν μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς πίσω μετά το πέρας της προθεσμίας. Γι’ αυτό, άλλωστε και υπάρχει χρονικό όριο. Επίσης, ούτε τιμωρείται εκ νέου με -3 για την ίδια υπόθεση αν συνεχίσει να μην πληρώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ