ΠΑΟΚ – Αυτός είναι ο λόγος που ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας ήταν κάκιστος

ΠΑΟΚ – Αυτός είναι ο λόγος που ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας ήταν κάκιστος

Ο επιστημονικός υπεύθυνος της Grassform, Αντώνης Γκριμότσης, εξήγησε γιατί ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας ήταν κάκιστος στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) στο γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πέρα από την κακή εικόνα του Δικεφάλου του βορρά, την παράσταση έκλεψε και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρους του γηπέδου. Ο χλοοτάπητας ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και αυτό δυσκόλευε τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν με την μπάλα κάτω.

Το ερώτημα είναι που οφείλεται η τραγική εικόνα του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας και την απάντηση τη δίνει ο επιστημονικός υπεύθυνος της Grassform, Αντώνης Γκριμότσης, ο οποίος έχει την ευθύνη παρακολούθησης των γηπέδων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τα θερμόφιλα γήπεδα (Άρης, Γιάννενα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Ατρόμητος) βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι απαλλαγμένα από ασθένειες. Τα ψυχρόφιλα γήπεδα (ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ, Τρίπολη, Λαμία, Ιωνικός, Απόλλωνας) πιέστηκαν από τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και θα επανέλθουν σε πλήρη δραστηριότητα όταν οι θερμοκρασίες σταθεροποιηθούν κάτω από τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, με τους αρμόδιους φορείς της Grassform να υποδεικνύουν, με επιστημονικά αδιάβλητες μετρήσεις, τις παρεμβάσεις που απαιτούνται, ώστε οι ομάδες να είναι σε θέση να πραγματοποιούν τα απαιτούμενα έργα, είτε αυτά αφορούν σε επισπορές, απομάκρυνση ζιζανίων, είτε σε παρεμβάσεις στα συστήματα άρδευσης και αποστράγγισης».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι εκταμάται πως ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, με την ΑΕΚ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ