Καρλίτος – «Θα είμαστε πολύ καλύτεροι φέτος – Εξαιρετικός παίκτης ο Βιτάλ»

Καρλίτος – «Θα είμαστε πολύ καλύτεροι φέτος – Εξαιρετικός παίκτης ο Βιτάλ»

Ο Καρλίτος μίλησε για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για τον Ματέους Βιτάλ.

Ο Καρλίτος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη πρεμιέρα της Superleague με 4-0.

Ο Ισπανός πέτυχε δύο γκολ και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα παρουσίασε μια όμορφη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο της «Λεωφόρου».

Ο Καρλίτος μίλησε στη Livesport και μίλησε αρχικά για το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας του: «Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και νομίζω πως όσοι παρακολούθησαν το ματς το ευχαριστήθηκαν. Είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε, χαιρόμαστε που παίξαμε καλά, αλλά είμαστε στην αρχή. Πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Κάθε επιθετικός είναι χαρούμενος όταν έχει συμπαίκτες που ξέρουν πως να τον τροφοδοτήσουν. Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο για μένα όταν θα πάρω την μπάλα με μέτωπο προς την εστία. Η δουλειά μου απλοποιείται, αφού έχω μόνο να σκεφτώ που θα εκτελέσω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος κέρδισε με το «καλήμερα» τις εντυπώσεις: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, με μεγάλη ποιότητα. Νομίζω ότι θα δείτε περισσότερα πράγματα από αυτόν και από την ομάδα στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία, όπως και με όλα τα παιδιά. Μου έδωσε πολύ ωραία πάσα στο 3-0, το ίδιο έκανε και ο Χούανκαρ στο 2-0».

Για τις άλλαγες στο φετινό ρόστερ τόνισε: «Ήρθαν πάρα πολύ παίκτες και κανένας δεν νιώθει σίγουρος για την ενδεκάδα. Όλοι πρέπει να δίνουμε το 100% και να αφήνουμε τον προπονητή να επιλέξει. Ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό στην ομάδα, γιατί στο τέλος αυτό έχει σημασία: να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του».

Τέλος, μίλησε και για την δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό: «Υπέροχα. Είναι ωραίο για τον επιθετικό να πετυχαίνει γκολ. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να αρχίσει ιδανικά το πρωτάθλημα. Έχω δουλέψει πολύ όλο το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι φέτος θα πάμε πολύ καλύτερα και αυτό σταδιακά θα φανεί στα αποτελέσματά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ